Van Schijndel VSA E-Lifter

23 augustus 2018, Van Schijndel levert speciaal voertuig aan Stratmann Abfallwirtschaft

5-9-2018

23 augustus 2018, Van Schijndel levert speciaal voertuig aan Stratmann Abfallwirtschaft

Vandaag werd een robuust en indrukwekkend inzamelvoertuig geleverd aan het bedrijf Stratmann, gevestigd in Hochsauerland (Duitsland). De VSAII-kraakpers werd gemonteerd op een Mercedes-Benz Arocs chassis. Een Arocs chassis is niet heel gebruikelijk voor afvalinzameling maar biedt enkele unieke voordelen. De grondspeling is groot, in een sneeuwrijk inzamelgebied is dat prettig. Tevens biedt de ver voorop geplaatste cabine gelegenheid tot gebruik van een kleinere wielbasis voor hetzelfde volume. Dit komt de wendbaarheid van het voertuig ten goede. Een op afstand bediende winch, een opklapbare containergeleiding, een verwarmd waterreservoir en sneeuwkettinghouders maken dit winterharde voertuig compleet. De belading is geschikt voor containers van 120 tot en met 4.400 liter.

Stratmann voert afval af van meer dan een miljoen burgers. Dit is het tweede Van Schijndel voertuig. Het eerste voertuig overtuigde door betrouwbaarheid.Het met de klant ontwikkelen van een dergelijk uniek product is het resultaat van overtuiging en gezamenlijk enthousiasme.

Van Schijndel dankt Stratmann Abfallwirtschaft voor het vertrouwen en wenst de berijders en beladers vele veilige en prettige en kilometers toe.

Strattmann.jpg