Van Schijndel VSA E-Lifter

De ACB700-D`State of the Art technologie voor Archiefinzameling'

23-5-2019

De ACB700 technologie voor Archiefinzameling

De ACB700-D ‘State of the Art technologie voor Archiefinzameling’

Al meer dan een decennium is de ACB toonaangevend als het gaat om inzameling van confidentiële documenten en archieven. Dat de ACB belading zich inmiddels heeft bewezen blijkt wel uit de internationale inzet van deze installatie door alle toonaangevende archief inzamelaars in Europa.

Alle kennis en innovaties van de afgelopen 10 jaar zijn gebundeld in de vernieuwde ACB700 van Van Schijndel uit Maasbracht. De meest gangbare aluminium en kunststof archiefcontainers, met of zonder elektronisch slotsysteem, zijn standaard te ledigen met de ACB700. De Dock-loading versie maakt het mogelijk om dit vanaf 2 niveaus te doen zodat er geen extra handeling nodig is wanneer de archiefcontainers vanaf een verhoogd laadplateau geledigd moeten worden. Dankzij het intelligente nieuwe IFM besturingssysteem is de installatie nog gebruiksvriendelijker voor zowel de operators als technici en is alle noodzakelijke data direct voorhanden.

Met de ACB wordt voldaan aan alle geldende eisen voor wat betreft veilig en betrouwbaar inzamelen van documenten en archieven, inclusief de strenge Duitse Industrie Norm DIN66399.

De ACB is optioneel leverbaar met een weegsysteem, videobewaking, extern slotopenersysteem of andere klant specifieke wensen.

Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden van de ACB700, welke voordelen én kostenbesparingen deze voor uw organisatie kan opleveren.

ACB700-D.jpgACB700-D (2).jpg